Basiskookcursus Lente
Seizoensgerechten deze Lente
In de Lente lessen duiken we in de overvloed van de natuur en ontdekken we samen de smaken van het seizoen, waarbij we leren hoe je deze verse ingrediënten kunt transformeren in heerlijke gerechten, van groene en witte asperges asperges tot romige aardappelpuree en verrukkelijke aardbeien desserts, zodat je met creativiteit aan de slag kunt in je eigen keuken en het voorjaar echt kunt proeven. De sous vide gaan we gebruiken om heerlijke gerechten te laten garen en de zoutsteen om een lekker stukje vis op te bereiden. Natuurlijk gaan we een lekkere kippen bouillon leren bereiden die de basis vormt voor een fantastische aspergesoep, een lekkere saus of een heerlijk bijpassend granen gerecht.
Informatie
- Totaal 3 lessen
- Diverse bereidingswijzen van groente en vlees gerechten
- Nagerecht met minder suiker
- Leren koken met de sous vide
- Zoutsteen gebruiken
- Leren maken van kippen bouillon
- Koken met oer granen
- Kosten voor 3 lessen inclusief 2 consumpties per les € 255,00
- Aanmelden of voor meer informatie kan via E-mailadres: info@pollies.nl
Datums
| 24 april van 18.30 tot 22.00 uur | 
| 15 mei van 18.30 tot 22.00 uur | 
| 19 juni van 18.30 tot 22.00 uur | 
