Over Pollies

Pollies in een vogelvlucht

Na 17 jaar als kok gewerkt te hebben, kon ik mijn werkzaamheden en moeder zijn niet meer combineren. Zo is het idee ontstaan om wat aan huis te beginnen; Pollies.

Pollies is een eenmanszaak en is gestart in 1999 in een garage te Spijkenisse. Hier ben ik, Elma Pollemans, kinderfeestjes gaan organiseren. Al snel werd de garage te klein en moesten we op zoek naar een groter pand. Dat werd gevonden in Oude-Tonge.

Het nostalgische pand was een boerderij met (koeien)stal en een bollen -en hooischuur. Het is enorm ruim en ik zag er veel mogelijkheden in. Dit hebben we helemaal verbouwd tot een grote keuken met een ruime eetzaal.

Na 20 jaar sla ik een andere weg in. Ik ga me inzetten om de gezondheid van mensen te verbeteren door ze bewust te laten worden van wat ze eten en drinken. Na 5 jaar studie, ben ik niet alleen chef kok meer, maar ook natuurgeneeskundig therapeut. Door de ervaring die ik heb opgedaan in de kookstudio, kan ik na het stellen van de diagnose mensen recepten en kruiden meegeven die bij hun persoonlijke constitutie passen.

Contact

E-mailadres: info@pollies.nl
Mob.nr.: +31 6 57034741
Molendijk 87 Oude-Tonge

.

Openingstijden

Op afspraak

KvK: 24296609
BTW: 144075180