Particulier

Kookworkshops

Koken is voor jong en oud zo ook in Pollies kookstudio! Onder begeleiding kunnen jullie lekker met vrienden en/of familie koken en daarna gezellig in onze eetzaal dineren. Er zijn verschillende thema’s waar uit gekozen kan worden. Nieuwsgierig? Kijk snel bij kookworkshop, daar staan ze allemaal op een rijtje. Kunnen jullie niet kiezen? Er kunnen verschillende thema’s op 1 avond gekookt worden. Stuur een e-mail naar info@pollies.nl of bel naar +31 6 57034741 voor de mogelijkheden.

 

Heeft u allergieën of speciale dieet wensen? Geen probleem, geef dit door en dan houden wij er rekening mee. 

Kookcursussen

Ben jij geen held of heldin in de keuken, maar zou je het wel graag willen leren? Ook dat kan bij Pollies kookstudio. Wij hebben voor de beginner een basis cursus. Deze bestaat uit 3 lessen. Voor meer informatie over de lessen en de geplande data ga snel naar kookcursussen.

Heb je een passie voor koken en sta je dus regelmatig je uit te sloven in de keuken? Maar zou je je techniek nog meer willen verbeteren en je kennis over producten verbreden? Dan is de gevorderde cursus echt iets voor jou! Ook deze cursus bestaat uit 3 lessen. Ga snel naar kookcursussen voor meer informatie. Daar staat alle informatie per les en de geplande data.

 

Nog vragen? Stel ze gerust! Stuur een e-mail naar info@pollies.nl of bel naar +31 6 57034741

Contact

E-mailadres: info@pollies.nl
Mob.nr.: +31 6 57034741
Molendijk 87 Oude-Tonge

Openingstijden

Op afspraak

KvK: 24296609
BTW: 144075180