Losse inschrijvingen voor de kookworkshops en pop up restaurant

Individuele inschrijvingen & Pop-Up Restaurant
Van Land naar Pollies

Individuele inschrijvingen

Op zoek naar een leuk uitje voor jezelf of naar een kookworkshop voor 2 personen? Schrijf je dan in voor een van onze unieke kookworkshops! Het hele jaar door geven wij speciale kookworkshops. Denk daarbij aan koken met whisky, een kreeft kookworkshop of een asperge kookworkshop. Uiteraard alleen als het er het seizoen voor is! Uiteraard is deze avond volledig verzorgd. Wij zorgen voor de ingrediënten, lekkere en bijpassende drankjes en de beste recepten. Het koken duurt over het algemeen anderhalf uur, en anderhalf uur dineren. Onze losse inschrijvings kookworkshops zijn altijd in samenwerking met Van Land naar Pan. Voor data, zie de agenda en onze Facebook evenementen! Inschrijven kan via de contact knoppen op deze pagina!

Pop-Up Restaurant

Zelf koken is leuk, maar heerlijke gerechten geserveerd worden is ook fijn! In samenwerking met Van Land naar Pan toveren we Pollies zo nu en dan om in een pop-up restaurant met unieke thema’s! Uiteraard is ook deze avond volledig verzorgt. Stap binnen in onze gezellige kookstudio, hang je jas op, ga zitten en geniet van al het heerlijks dat je voorgeschoteld wordt. Voor data, zie de agenda en onze Facebook evenementen! Inschrijven kan via de contact knoppen op deze pagina!

Kookworkshops

ThemaData
High Beer (18.30 uur, €72 p.p.)7 maart
Oosterschelde kreeft (18.30 uur, €85 p.p)20 april
  

 

Pop-Up Restaurant Van Land naar Pollies

ThemaData
Valentijnsdiner (18.30 uur, €72 p.p)14 februari
Paadiner (18.30 uur, €72 p.p)31 maart
Kreeft diner (18.30 uur, €85 p.p.)18 april

Koken met Kreeft

Een kreeft klaarmaken heeft nogal wat voeten in de aarde. Hoe maak je zo een delicatesse nu op de juiste manier klaar? Leer alles over het bereiden van de Oosterschelde Kreeft bij Pollies!

 • Heerlijke kreeft gerechten
 • €85 p.p. inclusief drankjes

High beer

High tea is niks voor mannen? Natuurlijk wel, alleen dan maken we heerlijke hapjes met bier! Deze kookworkshop is er een met allerlei lekkernijen. Combineer de welbekende High Tea met bier, en je krijgt een verrukkelijke combinatie. Zin in?! Schrijf je dan snel in voor onze High Bier workshop!

 • Heerlijke bier hapjes, o.a.:
  • Bief muffins
 • €72 p.p. inclusief drankjes

Samenwerking tussen Van Land naar Pan & Pollies

Denise en Elma hebben de koppen bij elkaar gestoken om meer uit de ondernemingen te kunnen halen. Eén mans werk is gauw overzien zeggen ze op Flakkee. Denise heeft een prachtige en sfeervolle buiten tuin genaamd de Pannestee aan de Blauwe Panneweg. Denise is kok en kookt biologisch direct van het Land in de Pan. Elma is kok en heeft haar eigen Kookstudio, ijssalon en ze is natuurgeneeskundig therapeut. Samen willen ze meer mensen bereiken om te genieten van al die heerlijke producten die vers van het land komen. Dit kan zijn door een kookworkshop of door gezellig aan tafel te schuiven. De datums staan op deze pagina en inschrijven kan via de knop contact of via WhatsApp.

Wat kunt u van ons verwachten

 • Wij begeleiden u bij de verschillende kookworkshops
 • U kunt aansluiten bij een diner in ons pop up restaurant aan de Molendijk
 • Niet meer dan 20 personen
 • Vrij parkeren
 • Verzorgd door Denise van Land naar Pan en Elma van Pollies

Algemene informatie en prijzen kookworkshops

De kookworkshops beginnen om 18.30. De kosten zijn p.p. € 72,00 dit is inclusief drankjes

Algemene informatie en prijzen pop up restaurant

Bel voor meer informatie hier over naar Denise van Land naar pan

06-27021482

Inschrijven

Algemene Voorwaarden

8 + 12 =